Zdieľanie

NÚDCH riešil viaceré problémy spôsobené počasím, situáciu ďalej monitoruje Bratislava 16. septembra (TASR) - Národný ústav detských chorôb (NÚDCH) v Bratislave riešil viaceré problémy ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 19.09.2024 categoryDenné správy commentsČítané 76x

Bratislava 16. septembra (TASR) - Národný ústav detských chorôb (NÚDCH) v Bratislave riešil viaceré problémy spôsobené počasím. Zaznamenal pretečenie strechy dvoch blokov aj zatečenie stropu na urgentnom príjme. Poskytovanie zdravotnej starostlivosti ovplyvnené nebolo. NÚDCH situáciu naďalej monitoruje a v prípade potreby je pripravený ju riešiť. Vyplýva to zo stanoviska, ktoré pre TASR poskytla jeho hovorkyňa Dana Kamenická.
"V Národnom ústave detských chorôb sme už preventívne pristúpili vzhľadom na očakávanú meteorologickú situáciu z rozhodnutia Krízového štábu z 11. septembra k zabezpečeniu aktívnej pohotovosti na úseku Prevádzkovo technického odboru v dňoch 12. až 16. septembra. Naši zamestnanci tak operatívne riešili a riešia všetky problémy, ktoré nám nepriaznivé počasie prinieslo," ozrejmila hovorkyňa.
Nemocnica podľa jej slov zaznamenala napríklad pretečenie strechy v bloku C a E, tiež pretečenie stropu na Oddelení urgentného príjmu. "Rovnako v trafostanici pretiekla voda, tento problém sme riešili s havarijnou službou a voda z trafostanice bola odčerpaná," doplnila Kamenická.


rt mj

Štítky :

lekari reklama

lekari reklama

lekari reklama

lekari reklama